Beauty és kreatív fotózás

Beauty fotózás – Nőknek: Ami igazán szép és különleges az belülről fakad. Engedd, hogy megmutassam és add át magad az élménynek!
Teljes felfrissülést szeretnél? A legjobb formádat hozzuk ki belőled, hogy jól érezd magad. Igény szerint profi csapat (fodrász, sminkes, stylist) áll rendelkezésre ennek megvalósításához, én pedig gondoskodok ennek professzionális, egyedi képi megörökítésében. Egy nap, ami rólad szól!

Kreatív fotózás – Férfiaknak: Lehetsz elegáns üzletember vagy laza, sportos típus. Akárhogy is van, bízd rám magad és ígérem jól fogod érezni magad!

csak három lépés, hogy rólad is készüljön profi kép

1

Hívj fel, vagy írj nekem. Egyeztetünk egy időpontot és készítek a részedre egy személyre szabott árajánlatot. Bármilyen személyes igénnyel is keress bizalommal!

2

A megbeszélt helyszínen, időpontban találkozunk és remek hangulatú fotózásban lesz részed.

3

Az elkészült fényképek közül kiválasztom a legjobbakat. Utómunkát követően pedig átküldöm a részedre elektronikus fájlküldő szolgáltatással.

TE IS SZERETNÉL IGÉNYES FOTÓKAT A FENTI TÉMÁK VALAMELYIKÉBEN?

ÍRJ NEKEM ÉS FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat (név, email cím) Bogár Mariann E.V. - BogArts Photo - adószám: 68892298-1-41, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy a jelen ajánlatkérésemre e-mailben választ küldjön részemre. (Adatkezelési szabályzat)