Családi fotózás

A rohanó hétköznapok közepette szánj Te is évente legalább egy alkalmat arra, hogy professzionális fotózás keretében, jól felszerelt műteremben vagy különleges kültéri helyszínen örökíthessük meg a család minden tagját egy fotón.
Kültéri fotózás időjárás függvényében. Javasolt időszak márciustól októberig. Téli időszakban hóesés idején is csodálatos hangulatú fotókat lehet készíteni.
Karácsonyi fotózásokra történő bejelentkezés dekoratőr által feldíszített karácsonyi hangulatú műteremben októbertől lehetséges.
Hölgyek részére a fotózáshoz szükséges professzionális smink elkészítéséről is gondoskodok.

csak három lépés, hogy rólad is készüljön profi kép

1

Hívj fel, vagy írj nekem. Egyeztetünk egy időpontot és készítek a részedre egy személyre szabott árajánlatot. Bármilyen személyes igénnyel is keress bizalommal!

2

A megbeszélt helyszínen, időpontban találkozunk és remek hangulatú fotózásban lesz részed.

3

Az elkészült fényképek közül kiválasztom a legjobbakat. Utómunkát követően pedig átküldöm a részedre elektronikus fájlküldő szolgáltatással.

TE IS SZERETNÉL IGÉNYES FOTÓKAT A FENTI TÉMÁK VALAMELYIKÉBEN?

ÍRJ NEKEM ÉS FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat (név, email cím) Bogár Mariann E.V. - BogArts Photo - adószám: 68892298-1-41, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy a jelen ajánlatkérésemre e-mailben választ küldjön részemre. (Adatkezelési szabályzat)