Esküvői fotózás

Az egyik legfantasztikusabb életesemény, amikor egy szerelmes pár úgy dönt összekötik az életüket és együtt folytatják útjukat. Amennyiben megtisztelsz bizalmaddal és szeretnéd, hogy ezen a különleges napon a BogArts örökítse meg a nagy nap pillanatait a készülődéstől a boldogító igenen és tortavágáson át az éjfél utáni táncos mulatságig, akkor keress meg és egyeztetjük a részleteket.
Az esküvő fotózás pillanatai nem megismételhető momentumok, bízd profi fotográfusra életed meghatározó eseményét.
Az esküvő fotózás az azt megelőző jegyes fotózással együtt csomagként is megrendelhető.
Fodrász és profi sminkes is rendelkezésre áll igény szerint.
Fontosnak tartom, hogy ajánlatadást megelőzően személyes találkozó keretében megismerjük egymást, valamint egyeztessük az egyedi igényeket. Tényleges ajánlatadás az esküvői forgatókönyv alapján történik. Igény szerint szívesen állok rendelkezésre tapasztalati tanácsokkal a forgatókönyv elkészítésében is a fotózással kapcsolatban.

csak három lépés, hogy rólad is készüljön profi kép

1

Hívj fel, vagy írj nekem. Egyeztetünk egy időpontot és készítek a részedre egy személyre szabott árajánlatot. Bármilyen személyes igénnyel is keress bizalommal!

2

A megbeszélt helyszínen, időpontban találkozunk és remek hangulatú fotózásban lesz részed.

3

Az elkészült fényképek közül kiválasztom a legjobbakat. Utómunkát követően pedig átküldöm a részedre elektronikus fájlküldő szolgáltatással.

TE IS SZERETNÉL IGÉNYES FOTÓKAT A FENTI TÉMÁK VALAMELYIKÉBEN?

ÍRJ NEKEM ÉS FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat (név, email cím) Bogár Mariann E.V. - BogArts Photo - adószám: 68892298-1-41, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy a jelen ajánlatkérésemre e-mailben választ küldjön részemre. (Adatkezelési szabályzat)