Ingatlan, üzlethelyiség és enteriőrfotózás

Minőségi fotókkal szeretnéd hirdetni az eladásra kínált lakásokat/ingatlanokat? Ha igen, keress meg bizalommal, mert egy jól elkészített ingatlan fotóba garantáltan beleszeret az új lakástulajdonos.
Megnyitottad szalonodat, üzlethelyiségedet, vagy éppen felújítottad/átalakítottad a meglévőt és szeretnéd közzétenni internetes felületen? Profi fotókkal még sikeresebbé teheted vállalkozásodat, hiszen az igényes fotó, igényes szolgáltatásról is árulkodik.
Lakberendezők részére enteriör fotózást is vállalok. Részletekért érdeklődj telefonon vagy email-ben.

csak három lépés, hogy rólad is készüljön profi kép

1

Hívj fel, vagy írj nekem. Egyeztetünk egy időpontot és készítek a részedre egy személyre szabott árajánlatot. Bármilyen személyes igénnyel is keress bizalommal!

2

A megbeszélt helyszínen, időpontban találkozunk és remek hangulatú fotózásban lesz részed.

3

Az elkészült fényképek közül kiválasztom a legjobbakat. Utómunkát követően pedig átküldöm a részedre elektronikus fájlküldő szolgáltatással.

TE IS SZERETNÉL IGÉNYES FOTÓKAT A FENTI TÉMÁK VALAMELYIKÉBEN?

ÍRJ NEKEM ÉS FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat (név, email cím) Bogár Mariann E.V. - BogArts Photo - adószám: 68892298-1-41, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy a jelen ajánlatkérésemre e-mailben választ küldjön részemre. (Adatkezelési szabályzat)