Jegyespár fotózás

Eljött a várva várt pillanat és szeretnéd, ha egy csodás fotósorozat is megmaradna emlékül a lánykérésről, amely tükrözi önfeledt boldogságotokat? Írj, vagy hívj és segítek, hogy ez a különleges meglepetés egy igazán fantasztikus élmény legyen párod számára is. Igény szerint a megfelelő helyszín választásban is segítek, valamint a nagy pillanat előkészületeinek megszervezését is szívesen támogatom tapasztalati tanácsokkal.
Amennyiben a lánykérés már megtörtént, de szeretnétek elkészítettetni az első közös fotósorozatot magatokról, akkor is keressetek bizalommal.
Hölgyek részére a fotózáshoz szükséges professzionális smink elkészítéséről is gondoskodok.

csak három lépés, hogy rólad is készüljön profi kép

1

Hívj fel, vagy írj nekem. Egyeztetünk egy időpontot és készítek a részedre egy személyre szabott árajánlatot. Bármilyen személyes igénnyel is keress bizalommal!

2

A megbeszélt helyszínen, időpontban találkozunk és remek hangulatú fotózásban lesz részed.

3

Az elkészült fényképek közül kiválasztom a legjobbakat. Utómunkát követően pedig átküldöm a részedre elektronikus fájlküldő szolgáltatással.

TE IS SZERETNÉL IGÉNYES FOTÓKAT A FENTI TÉMÁK VALAMELYIKÉBEN?

ÍRJ NEKEM ÉS FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat (név, email cím) Bogár Mariann E.V. - BogArts Photo - adószám: 68892298-1-41, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy a jelen ajánlatkérésemre e-mailben választ küldjön részemre. (Adatkezelési szabályzat)