Családi- és gyermekfotózás

Egyik percben gyermeked még a pocakodban mocorog, a másik pillanatban azt veszed észre, hogy újra a szülinapi tortáért mész. Ne hagyd elveszni az értékes momentumokat, engedd, hogy megörökítsem a gyermeked felcseperedését évről-évre. A rohanó hétköznapok közepette szánj Te is évente legalább egy alkalmat arra, hogy professzionális fotózás keretében, különleges kültéri helyszínen vagy jól felszerelt (évszakonként megújuló) stúdióban készítsünk fotókat az egész családról. 
Kültéri fotózás időjárás függvényében naplemente időszakban (áprilistól októberig).
Nyáron mókás dinnyés fotózás, ősszel a lehullott falevelek sárga díszletében, a téli hóesésben pedig csodálatos „téli mesék” hangulatú fotókat készíthetünk. Karácsonyi fotózásokra történő bejelentkezés a dekoratőr által feldíszített karácsonyi hangulatú műteremben októbertől lehetséges.

Te is szeretnél kiváló minőségű fotókat a fenti témában?

ÍRJ NEKEM ÉS FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat (név, email cím) Bogár Mariann E.V. - BogArts - adószám: 68892298-1-41, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy a jelen ajánlatkérésemre e-mailben választ küldjön részemre. (Adatkezelési szabályzat)