Fotókönyv

Minden fotókönyv egy történetet mesél el, legyen szó különleges utazásról, születésnapról, évfordulóról, esküvőről, babavárásról, babaszületésről vagy egy családi fotózásról.
Amennyiben szeretnéd, hogy kézzel fogható formában is megőrízhesd a csodás fotóidat, akkor a gyönyörűen kidolgozott, retusált fotókból rendelj Te is egyedi grafikai tervezéssel készült prémium minőségű -különböző méretű- fotókönyvet.

Kemény borítású, matt papírra nyomott, síkba nyíló 30 oldalas fotókönyvet készítek egyedileg tervezve. (oldalszám természetesen bővíthető)

Garantáltan kitűnő ajándék bármilyen ünnepi eseményre!

Kerek évszámos születésnapra egyedi versrészletekkel kiegészített fotókönyvet is készítek a személyes igények szerint.

Neked nincs más dolgod, mint kiválogatni az otthoni fotóalbumokból a legkedvesebb fotókat, időrendi sorrendbe tenni és átadni nekem szkennelésre.

Digitális fotók esetében fájlküldő szolgáltatással (pl.WeTransfer) időrendi sorrendben átnevezve küldd el a részemre a válogatott fotókat.

Te is szeretnél egy gyönyörű kézzel fogható exkluzív fotókönyvet?

Írj nekem és egyeztetjük a részleteket!

Hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat (név, email cím) Bogár Mariann E.V. - BogArts - adószám: 68892298-1-41, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy a jelen ajánlatkérésemre e-mailben választ küldjön részemre. (Adatkezelési szabályzat)